Flere knekkebrød med ulike oster og topping

Ost til kvelds

Visste du at det som er mest vanlig å spise som kveldsmat er brødmat med gulost eller brunost? Det kan bli litt kjedelig når man skal kose seg litt ekstra med kjæresten eller be noen venninner på kveldsmat. Gjør istedenfor en enkel vri på den tradisjonelle ost og kjeks kvelden, ved å kjøpe inn noen forskjellige sunne og gode tynne knekkebrød og flere smakfulle oster. Smør ferdige knekkebrød med ulik ost og forskjellige toppinger av syltetøy, honning og frukt.

Les mer om kveldsmat her.

Gulost og bringebær

Knekkebrød med gulost er den mest tradisjonelle klassikeren vi har. Topp med bær, frukt og grønnsaker for en litt mer spennende variant.

Cottage cheese og syltetøy

Cottage cheese er en ferskost som er proppfull av proteiner. Den smaker litt syrlig og passer veldig godt sammen med syltetøy, frukt eller bær.

Brunost

Brunosten smaker aller best når den serveres på nybakt brød eller knekkebrød.

Blåmuggost og syltetøy

Blåmuggoster er rike på smak og passer perfekt sammen med søte frukter som pære og druer. Et annet godt alternativ er å spise blåmuggost sammen med fikenmarmelade eller aprikossyltetøy.

Brie og eple

Brie er en bløt hvitmuggost. Den smaker frisk og syrlig og har myk konsistens. Har du prøvd å servere brie sammen med oppskåret eple?

Chevre og honning

Skjær tykke skiver av chevre og drypp over søt honning. En perfekt kombinasjon.

Kremost, reddik og gressløk

Kremoster er friske og milde ferskoster som finnes i ulike varianter med forskjellig krydder, urter og frukter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.