Skrevet av Guro Waage
Emner
Hva med å invitere noen venner på kvelds? I en hektisk hverdag er det nemlig ekstra viktig å finne tid de små pusterommene. Tiden da du virkelig kan senke skuldrene, roe ned og kose deg i godt selskap.
Kvelds kan være så mangt og trenger slettes ikke være avansert eller tidkrevende. Det kan være en liten snack, det kan være en et litt større mellommåltid eller det kan være en sen middag. Mulighetene er mange.
Her finner du litt inspirasjon på veien:
Disse nydelige sconesene kan nytes helt alene, med litt pålegg på eller som tilbehør til en frisk salat eller ei suppe. Lager du dobbel porsjon og fryser ned, har du alltid noe lett tilgjengelig hvis du får gjester på døren.
Toast trenger slettes ikke å være kjedelig. Denne toasten er fylt med brie, bacon og pære, en nydelig kombinasjon av salt og søtt. Den er enkel å lage og faller garantert i smak hos den voksne grade.
Vafler er aldri feil å servere, og disse vaflene kombinerer to folkefavoritter - pizza og vaffel. En enkel, morsom og litt annerledes kveldssnack som helt sikkert vil gå i minneboken.
Brunostboller må være den ultimate kveldskosen. Tenk deg duften og smaken av fersk gjærbakst kombinert med latter og gode venner. De små brunostbitene gir disse bollene en spennende kontrast. Server de med en kopp te eller et glass melk og kveldsmaten er i boks.
Auberginepizza er så godt! Disse små, smakfulle bitene vil garantert gå ned på høykant. Server de sammen med litt frisk salat og en klatt rømme og du har et gourmetmåltid til kvelds. Sunt er det også!
Pai er enkel mat å lage til mange. Den kan klargjøres på forhånd og kan like godt nytes varm som kald. Prøv denne med røykelaks og geitost, du vil ikke angre.
Deilige, tykke og næringsrike pannekaker som passer perfekt til frokost, lunsj eller etter trening. Kos dere med pannekakene og test hva dere kan om meieriprodukter i vår melkequiz!
En god og spennende pannekakevariant med salt topping.
Prøv klassikkeren ost og skinke på havregrøten. Det er veldig godt og gir en enda mer mettende grøt.
Emner