Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Middagsgrøt med ost og kokt skinke

Prøv klassikkeren ost og skinke på havregrøten. Det er veldig godt og gir en enda mer mettende grøt.

Se flere spennende grøtoppskrifter her.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
250 g havregryn (lettkokt)
8 dl melk
4 skive kokt skinke
8 skive gulost
12 stk rød cherrytomat

Fremgangsmåte

  1. Kok opp havregryn og melk under omrøring og la det småkoke i ca. 3 minutter.
  2. Kutt kokt skinke og ost i mindre biter og bland mesteparten av disse i grøten.
  3. Fordel grøten i skåler og topp den med skinke, tomater og ostebiter.
    Ernæringsrådgiverens tipsVisste du at både havregryn og melk inneholder mange næringstoffer som er bra for kroppen din? Næringsstoffer utfyller hverandre. Mens melk bidrar med mye kalsium og jod, gir havregryn jern og fiber.

Se flere spennende grøtoppskrifter her.