Grøt til middag eller kveldsmat
Grøt er mer populært enn noen gang, og havregrøt troner øverst.
Ofte spiser vi den til frokost med sukker og kanel, syltetøy eller friske bær.
Men har du noen gang prøvd havregrøt med salt tilbehør?
Havregrøt passer like godt til middag eller kveldsmat. Mange foretrekker da noe mer mettende, gjerne med litt salt eller umami smak.
Derfor har vår kokk utviklet en serie grøter med spennende toppinger – litt annerledes, men utrolig gode.
Prøv deg frem med for eksempel spekemat, bacon, grønnsaker, ost, honning, nøtter – eller hva du måtte ha i kjøleskapet. Her finnes ingen regler, bare masse rom for kreativitet og smak.
Her finner du 7 spennende varianter

Havregrøt med cottage cheese, epler og sukkererter
Prøv denne spennende havregrøten med grønnsaker, frukt og cottage cheese

Kveldsgrøt med melk, honning og nøtter
Varm melk med honning skal hjelpe deg å sove om natten sier et gammelt kjerringråd - så prøv denne oppskriften til kveldsmat !

Middagsgrøt av havre, brokkoli og mandler
Prøv denne spennende havregrøten med brokkoli og mandler

Middagsgrøt med ost og kokt skinke
Kveldsgrøt er både raskt å lage og smaker veldig godt. Prøv denne varianten med ost og skinke.

Kveldsgrøt med smeltet brie og sprø bacon
Denne enkle havregrøten er basert på de klassiske ingrediensene brie & bacon - himmelsk !






