Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Neste artikkel 2/

Grøt til middag eller kveldsmat

Skrevet av Linda Engelstad

Grøt er veldig populært, og spesielt havregrøt. 660.000 nordmenn spiser havregrøt flere ganger i uken. Vanligvis spiser vi havregrøt til frokost med sukker og kanel, syltetøy eller friske bær. Det er veldig godt.

Havregrøt er også godt som middag eller kveldsmat, men om kvelden er det mange som ønsker noe salt, eller mer sammensatte smaker. Derfor har vår kokk utviklet en serie grøter med toppinger som vi kanskje ikke helt forbinder med grøt, men som smaker spennende. Du kan bruke spekemat, bacon, grønnsaker, ost, honning, nøtter og mye mer. Her er det ingen regler og du kan variere i det uendelige med de smakene du selv liker og ut fra hva du har i kjøleskapet.

Bli inspirert av våre 7 oppskrifter på kveldsgrøt.