Havregrøt med cottage cheese, epler og sukkererter

Havregrøt med cottage cheese, epler og sukkererter

Havregrøten blir enda sunnere og mer mettende med topping av eple, sukkererter og cottage cheese.

Se flere spennende grøtoppskrifter her.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 1 pk Sukkererter
  • 1 stk Eple
  • 250 g Havregryn (lettkokt)
  • 1 beger Cottage cheese
  • 8 dl Melk

Fremgangsmåte:

  1. Vask sukkererter og epler, skjær dem i tynne skiver og legg dem i isvann til grøten er ferdig kokt og klar for servering.
  2. Kok opp havregryn og melk under omrøring og la det småkoke i ca. 3 minutter.
  3. Smak til med salt og nykvernet pepper.
  4. Fordel grøten i skåler og topp med cottage cheese, sukkererter og epler.Visste du at cottage cheese gir grøten et svakt syrlig aroma og inneholder mye protein og lite fett ?

Se flere spennende grøtoppskrifter her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.