Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Havregrøt med cottage cheese, epler og sukkererter

Havregrøten blir enda sunnere og mer mettende med topping av eple, sukkererter og cottage cheese.

Se flere spennende grøtoppskrifter her.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
1 pk sukkererter
1 stk eple
8 dl melk
250 g havregryn (lettkokt)
1 beger cottage cheese
salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Vask sukkererter og epler, skjær dem i tynne skiver og legg dem i isvann til grøten er ferdig kokt og klar for servering.
  2. Kok opp havregryn og melk under omrøring og la det småkoke i ca. 3 minutter.
  3. Smak til med salt og nykvernet pepper.
  4. Fordel grøten i skåler og topp med cottage cheese, sukkererter og epler.
    Ernæringsrådgiverens tipsVisste du at cottage cheese gir grøten et svakt syrlig aroma og inneholder mye protein og lite fett ?

Se flere spennende grøtoppskrifter her.