Lag først pannekakerøren. Ha de tørre ingrediensene i en bolle. Visp sammen melk og egg, og bland det gradvis inn i det tørre. Rør godt til røren er glatt og uten klumper. Tilsett smeltet smør.
La røren svelle i ca. 30 minutter.
Børst soppen og del i skiver. Finhakk hvitløk. Stek sopp og hvitløk i litt smør.
Tilsett spinat og stek til spinaten faller sammen.
Hakk ruccola og riv sitronskall som du tilsetter samme med crème fraîche til soppblandingen. Smak til med salt og pepper, og sett til side.
Stek pannekakene til de er gyldne i litt smør.
Smør en ildfast form, fordel fyllet på pannekakene, rull sammen og legg dem i den ildfaste formen.
Topp med revet ost og gratinér i ovnen ved 220 °C til osten har smeltet.
Det finnes både trygge og gode råd du kan lene deg på om du blir forvirret av all synsing rundt mat. Disse rådene er laget av landets fremste eksperter innenfor kosthold.