Proteinpannekaker

Små, deilige proteinbomber. Perfekt etter trening. 

Vafler for liten og stor Fylte pannekaker med linser og bacon
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

1 porsjon gir 10 stk
1 ½ dl havregryn (lettkokte)
2 stk egg
3 ss cottage cheese
¼ ts salt
1 ts bakepulver
½ dl lettmelk (0,5 eller 0,7 % fett)

Fremgangsmåte

  1. Hell havregryn i en bolle og tilsett salt, bakepulver, cottage cheese og egg. Rør godt. 
  2. Spe med melk til ønsket konsistens. Denne røren skal være ganske så tykk. 
    Hvis du ønsker en jevnere røre kan du bruke stavmikseren og mose alt sammen.
  3. Smelt smør i en stekepanne. Bruk en spiseskje til å lage små pannekaker/lapper i pannen og la de steke på middels varme til de har begynt å stivne på oversiden. Snu pannekakene og stek de videre på den andre siden til de er gyldne.   
  4. Server pannekakene med cottage cheese og friske bær eller favorittsyltetøyet og banan. 
    Ernæringsrådgiverens tipsØnsker du en søtere variant kan du blande i litt most banan. Pannekakene vil fortsatt være like sunne, like proteinrike og minst like gode.