spinatsuppe

Spinatsuppe

Rask og enkel suppe som er perfekt i en travel hverdag. Proppfull med vitaminer og veldig god.

Se flere gode og sunne supper her.

Tid20-40 min
MiddelsMiddelsMiddels

Ingredienser:

Porsjoner

  • 2 stk Løk
  • 1 båt Hvitløk
  • 0,5 stk Knollselleri (sellerirot)
  • 2 ss Smør
  • 4 dl Vann
  • 4 dl Matfløte
  • 2 pk Frisk spinat (vasket)
  • 0,5 stk Sitron (saft)

Fremgangsmåte:

  1. Vask, skrell og kutt løk, hvitløk og sellerirot i mindre biter.
  2. Smelt smør i en kjele, tilsett grønnsakene og la det hele surre i 5 minutter.
  3. Tilsett vann og fløte og kok opp. Ha deretter i spinaten og la suppen koke opp på ny.
  4. Hell suppen over i en foodprosessor eller kjør suppen glatt med en stavmikser. Hell suppen tilbake i kjelen og smak til med sitronsaft, salt og pepper.Du kan for eksempel servere suppen med røkelaks, crème fraîche eller finhakket bladpersille før servering.

Se flere gode og sunne supper her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.