Avokadodipp med chili og koriander

Avokadodipp med chili og koriander

Imponer familie og gjester med sterk og god dipp som passer utmerket til kylling og lam.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 1,5 dl Matyoghurt
  • 1 stk Avokado
  • 5 g Grønn chili
  • 1 ss Limesaft
  • 1 båt Hvitløk
  • 0,5 ts Salt
  • 5 g Frisk koriander

Fremgangsmåte:

  1. Mos en moden avokoado med en gaffel.
  2. Finhakk hvitløk og chili og press limesaft. Tilsett chili, limesaft, hvitløk og salt sammen med avokoadoen. Rør det sammen.
  3. Tilsett yoghurt og rør inn.
  4. Smak til med hakket koriander og salt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.