Skrevet av Linda Engelstad
Emner
Mange av oss elsker nybakte boller og de smaker kanskje aller best når de er fylt med smør, sukker og kanel. Uansett om du kaller dem kanelboller eller kanelsnurrer; det er lite som slår duften av varm gjærbakst. Boller i alle varianter smaker dessuten nydelig med et glass iskald melk til.
Det kan være morsomt å variere litt, og her gir vi deg en grunnoppskrift som du kan bruke til å lage tradisjonelle kanelsnurrer, kanelkringle og kanelboller i form. Bakverket smaker nydelig med kremostglasur.
Bak boller og bli med å feire kanelbollens dag!
– eller kanelsnurrer om du vil. Hvorfor ikke overraske noen du er glad i med nystekte boller? Garantert populære blant både små og store.
Skal du imponere med en kringle som både ser lekker ut og som smaker fantastisk er denne verdt å prøve.
Kanelboller i form med syrlig kremostglasur
Har du smakt kanelboller med kremostglasur før? Hvis ikke anbefaler vi å prøve denne – himmelsk!
De små brunostbitene gir bollene en spennende kontrast. Del dem gjerne i to og ha på smør. Disse anbefales virkelig!
Emner