Havregrøt med sopp

Havregrøt med smørstekt sopp og ost

Havregrøt smaker like godt til middag som frokost. Prøv denne varianten med smørstekt sopp, smaksrik ost og urter.

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 2 dl Havregryn
  • 5 dl Melk
  • 0,25 ts Salt
  • 125 g Sopp
  • 50 g Gulost (gjerne en vellagret som gir mye smak)

Fremgangsmåte:

  1. Bland havregryn og melk i en kjele. Rør til det koker, og la grøten småkoke i ca. 3 minutter på svak varme. Smak til med salt.
  2. Skjær soppen i skiver. Ha litt smør i en stekepanne, og stek soppen til den er gyllen. Smak til med salt og pepper.
  3. Riv ost og finhakk urter.
  4. Servér grøten toppet med rikelig av sopp, ost og urter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.