Omelett med cottage cheese og en skål med salat

Omelett med cottage cheese

Cottage cheese har lite fett, høyt proteininnhold og gjør omeletten ekstra saftig.

Se flere tips til deilige omeletter her.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

1 porsjon gir 2 stk.

  • 0,25 stk Løk
  • 4 stk Frisk sjampinjong
  • 8 stk Rød cherrytomat
  • 4 stk Egg
  • 200 g Cottage cheese
  • 0,5 ts Salt
  • 0,5 ts Pepper
  • 1 ss Smør
  • 100 g Revet gulost
  • 2 ss Melk

Fremgangsmåte:

  1. Finhakk løk, del soppen i biter og cherrytomatene i to.
  2. Visp sammen egg, cottage cheese, melk, salt og pepper.
  3. Fres løk, sopp og tomat i en stekepanne med litt smør, på sterk varme. Etter et par minutter skrur du ned varmen og tilsetter eggeblandingen. Strø revet ost på toppen og la pannen stå på svak varme til omeletten har stivnet. Det kan være lurt å bruke lokk eller dekke pannen med folie, så går prosessen fortere.
  4. Servér omeletten sammen med en skive brød, litt frisk salat og et glass melk.Cottage cheese er rik på protein og er perfekt både til frokost, kvelds og etter trening.

Se flere tips til deilige omeletter her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.