Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Omelett med cottage cheese

Cottage cheese har lite fett, høyt proteininnhold og gjør omeletten ekstra saftig.

Se flere tips til deilige omeletter her.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

1 porsjon gir 2 stk
¼ stk løk
4 stk frisk sjampinjong
8 stk rød cherrytomat
4 stk egg
200 g cottage cheese
2 ss melk
½ ts salt
½ ts pepper
1 ss smør
100 g revet gulost

Fremgangsmåte

  1. Finhakk løk, del soppen i biter og cherrytomatene i to. 
  2. Visp sammen egg, cottage cheese, melk, salt og pepper. 
  3. Fres løk, sopp og tomat i en stekepanne med litt smør, på sterk varme. Etter et par minutter skrur du ned varmen og tilsetter eggeblandingen. Strø revet ost på toppen og la pannen stå på svak varme til omeletten har stivnet. Det kan være lurt å bruke lokk eller dekke pannen med folie, så går prosessen fortere. 
  4. Servér omeletten sammen med en skive brød, litt frisk salat og et glass melk.
    Ernæringsrådgiverens tipsCottage cheese er rik på protein og er perfekt både til frokost, kvelds og etter trening. 

Se flere tips til deilige omeletter her.