Bananpannekaker med cottage cheese og blåbær

9 saftige retter med cottage cheese

Få enkelt i deg gode proteiner gjennom dagen ved å bruke cottage cheese til frokost, lunsj eller middag. Her viser vi deg hvordan!

Cottage cheese er en svakt syrlig ferskost med kornete konsistens. Osten inneholder mye protein og lite fett, og gir gjerne et saftig resultat i alt fra middagsretter og desserter til pålegg på brødskiva.

Den proteinrike ferskosten brukes gjerne som pålegg på brødskiva eller som en enkel dessert med litt syltetøy, frukt og bær. Har du imidlertid lyst til å spise mer cottage cheese, men mangler inspirasjon til hva du kan lage gir vi deg her noen gode forslag. 

Scones med cottage cheese
Scones

Scones med cottage cheese

Saftige, grovere scones med cottage cheese er raske å lage og smaker fantastisk med et glass iskald melk.

Omelett med cottage cheese
Omeletter

Omelett med cottage cheese

Cottage cheese har høyt proteininnhold, og gjør omeletten ekstra saftig og luftig.

Rislapper med cottage cheese
Pannekaker

Rislapper med cottage cheese

Ettermiddagskos for store og små.

Mager pai med cottage cheese og grønnsaker
Vegetarpaier

Mager pai med cottage cheese og grønnsaker

Er du glad i pai, men ønsker en litt mer mager versjon? Da er paien med cottage cheese noe som bør prøves.

Vegetarburger med cottage cheese
Wraps

Vegetarburger med cottage cheese

En proteinrik og saftig vegetarburger, full av gode smaker.

Proteinpannekaker
Pannekaker

Proteinpannekaker

Små, deilige proteinbomber. Perfekt etter trening.

Enkel eplekake med cottage cheese
Frukt- og bærkaker

Enkel eplekake med cottage cheese

En litt utradisjonell eplekake som er kjapp å lage, litt sunnere og som smaker utrolig godt.

Bananpannekaker med cottage cheese
Pannekaker

Bananpannekaker med cottage cheese

Tykke, sunne og søte pannekaker med cottage cheese og banan.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.