Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Neste artikkel 2/

9 saftige retter med cottage cheese

Skrevet av Ellen Kathrine Ulleberg

Cottage cheese er en svakt syrlig ferskost

Ferskost

Ferskostene utgjør en gruppe av vidt forskjellige ostetyper som cottage cheese, kremost og kvarg.  LES MER
 med kornete konsistens. Osten inneholder mye protein og lite fett og gir gjerne et saftigere resultat i alt fra middagsretter og desserter til pålegg på brødskiva. Få enkelt i deg gode proteiner gjennom dagen ved å bruke cottage cheese til frokost, lunsj eller middag. Her viser vi deg hvordan!

Den proteinrike ferskosten brukes gjerne som pålegg på brødskiva eller som en enkel dessert med litt syltetøy, frukt og bær. Har du imidlertid lyst til å spise mer cottage cheese, men mangler inspirasjon til hva du kan lage gir vi deg her noen gode forslag.