havregrøtlapper

Havregrøtlapper

Lagde du litt for mye havregrøt? Fortvil ikke, med restene kan du enkelt lage deilige og saftige havregrøtlapper.

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

1 porsjon gir 10 stk.

  • 3 stk Egg
  • 1 dl Hvetemel
  • 0,25 ts Salt
  • 0,5 ts Malt kanel (eller kardemomme)
  • 400 g havregrøt (kald)

Fremgangsmåte:

  1. Bland kald havregrøt sammen med egg, hvetemel, kanel og salt. Rør godt.
  2. Stek små lapper i litt smør til de er gylne.
  3. Server med litt syltetøy, bær og gjerne litt kvarg.

Finn flere tips til hvordan du kan bruke restemat du ellers ville kastet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.