linsesalat med geitost

Linsesalat med chevre

Kjapp, enkel og smaksrik middag uten kjøtt.

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 1 stk Løk
  • 2 båt Hvitløk
  • 3 stk Stilkselleri (stangselleri)
  • 3 stk Gulrot
  • 2 boks Hermetiske linser
  • 1 stk Lime
  • 50 g Pinjekjerner
  • 100 g Chevre (hvit geitost)

Fremgangsmåte:

  1. Finhakk løk, hvitløk, stangselleri og gulrot.
  2. Stek løk og hvitløk i en panne til løken er blank.
  3. Skyll linsene i kaldt vann og la det renne godt av.
  4. Tilsett stangselleri, gulrot og linser og la alt surre sammen til grønnsakene begynner å bli møre. Smak til med salt, pepper og limesaft.
  5. Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne til de er gylne.
  6. Del chèvre i biter og rør den inn i den varme salaten. Topp med pinjekjerner og ferske urter og servér med god olivenolje.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.