Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Ost- og rekesalat

En enkel salat med ost og reker som kan serveres både til lunsj og som forrett.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
200 g gulost
½ dl stilkselleri (stangselleri)
2 stk eple
200 g reker
¼ stk isbergsalat
2 ss frisk dill
3 dl lettrømme
2 ss sitronsaft
1 ss ketchup
1 ts sukker
¼ ts malt hvit pepper
2 ss frisk dill

Fremgangsmåte

  1. Skrell rekene og skjær ost, selleri og eple i små biter.
  2. Anrett alt til salaten i en salatbolle.
  3. Bland sammen lettrømme, sitronsaft, ketchup, sukker, malt hvitt pepper og frisk finhakket dill til en dressing. Hell dressingen over salaten like før servering.
  4. Server salaten med brød og smør til.