Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?
Er du interessert i kosthold og har lyst på matinspirasjon rett i innboksen? Da er kanskje dette nyhetsbrevet noe for deg.
Ved å melde deg på samtykker du i at vi kan sende deg nyhetsbrev 1-2 ganger i måneden. Vi vil ikke bruke dine opplysninger til annet enn dette. Du kan når som helst be om å bli ekskludert fra nyhetsbrevlisten og få fjernet data vi har lagret om deg.
Hvitvinsaus er en klassisk fiskesaus og passer derfor til alle fiskeslag, skjell og skalldyr.
Basissausen og et must til fiskeboller og fiskepuddingen.
Hvit saus er en basissaus med utallige muligheter for å tilsette smak. Sausen er fast følge til blant annet fiskeboller og fiskepudding.
Lys saus med pinjekjerner er en rask og lettlagd saus som er anvendelig til alle typer kjøtt eller grønnsaker.
Her gir vi deg tre forskjellige variasjoner av sausen som du kan leke deg med hvis du ønsker å prøve noe nytt.
Hvit saus er klassisk tilbehør til for eksempel fiskeboller. Her gir vi deg tre forskjellige variasjoner av sausen som du kan leke deg med hvis du ønsker å prøve noe nytt.
Smørsaus passer perfekt til fisk, stekte grønnsaker og skalldyr.
Hollandaisesaus passer perfekt til fisk, dampede grønnsaker eller til eggeretter og skalldyr.
Hollandaisesaus passer perfekt til fisk, dampede grønnsaker som asparges eller brokkoli, eller til eggeretter og skalldyr.
Emner