Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Myke eplevafler med kanel

Disse myke, saftige vaflene med kanel og revet epler smaker nydelig slik de er, eller server dem gjerne med smør, ost, eplemos eller noe annet godt.

Se flere deilige vaffeloppskrifter her. 

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

6
50 g smør
2 dl hvetemel
1 dl havregryn
1 ts malt kanel
1 ts bakepulver
3 dl melk
3 stk egg
1 stk eple

Fremgangsmåte

  1. Smelt smøret.
  2. Ha alle tørrvarene i en bakebolle.
  3. Spe med melk, litt om gangen. Rør godt mellom hver gang for å unngå klumper.
  4. Tilsett egg og smeltet smør, og rør sammen til en glatt røre. Tilsett deretter revet eple. 
  5. La røren svelle i 15 - 20 minutter.
  6. Stek vaflene til de er gylne.