Varm hvit sjokolade med appelsin

Varm hvit sjokolade med appelsin

Denne deilige varme drikken med hvit sjokolade kan nytes når som helst. Med hvit sjokolade og appelsin vil den bli en favoritt hos mange.

Se flere oppskrifter på deilig kakao her.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 1 dl Vann
  • 100 g Hvit kokesjokolade
  • 1 stk Appelsin , revet skall og saft
  • 5 dl Melk

Fremgangsmåte:

  1. Kok opp vann i en kjele. Hakk opp sjokoladen og smelt den i det varme vannet under omrøring.
  2. Tilsett melk og appelsinskall og varm opp til under kokepunkter, mens du enda rører.Prøv oppskriften med sitronskall, chili, kanel eller ingefær.
  3. Ta kjelen av varmen og tilsett appelsinsaften.
  4. Sil den varme sjokoladen før servering. Server den varm, gjerne pyntet med en kremtopp og appelsinskall.Visste du at en rekke viktige mikronæringsstoffer som vitamin b2 (riboflavin) og vitamin b12 (kobalamin) , kalsium og jod finnes også i melk?

Se flere oppskrifter på deilig kakao her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.