Varm hvit sjokolade med appelsin
Denne deilige varme drikken med hvit sjokolade kan nytes når som helst. Med hvit sjokolade og appelsin vil den bli en favoritt hos mange.
Ingredienser:
Porsjoner
- 1 dl Vann
- 100 g Hvit kokesjokolade
- 1 stk Appelsin , revet skall og saft
- 5 dl Melk
Fremgangsmåte:
- Kok opp vann i en kjele. Hakk opp sjokoladen og smelt den i det varme vannet under omrøring.
- Tilsett melk og appelsinskall og varm opp til under kokepunkter, mens du enda rører.Prøv oppskriften med sitronskall, chili, kanel eller ingefær.
- Ta kjelen av varmen og tilsett appelsinsaften.
- Sil den varme sjokoladen før servering. Server den varm, gjerne pyntet med en kremtopp og appelsinskall.Visste du at en rekke viktige mikronæringsstoffer som vitamin b2 (riboflavin) og vitamin b12 (kobalamin) , kalsium og jod finnes også i melk?