MELK_KAKAO_01

Varm sjokolade med peppermynte

Varm deilig hjemmelaget sjokolade. I denne oppskriften tar vi varm sjokoladen til nye høyder med å tilsette peppermynteolje. Nytelse for kropp og sjel!

Se flere oppskrifter på deilig kakao her.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 6 dl Helmelk eller lettmelk
  • 50 g Mørk kokesjokolade
  • 5 dråpe Peppermynteolje
  • 4 ss Kremfløte eller lett dessertfløte
  • 2 ts Vaniljesukker
  • 12 ss Revet appelsinskall
  • 20 g Mørk kokesjokolade , revet

Fremgangsmåte:

  1. Del sjokoladen i biter.
  2. Varm opp melken til kokepunktet, smelt sjokoladen i og tilsett peppermynteolje.
  3. Hell den varme sjokoladen i et stort krus. Visp kremfløten med vaniljesukker og legg den på toppen.
  4. Dryss over revet appelsinskall og kokesjokolade.

Se flere oppskrifter på deilig kakao her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.