Brunosten er virkelige et av nordmenns favorittpålegg. Ikke bare smaker brunost fantastisk på brødskiven, den fungerer også som en nydelig smaksforsterker i ulike retter.
Har du for eksempel prøvd å ha revet brunost i vaffelrøren din? Eller hva med å toppe havregrøten med brunost og sopp? Den gyllenbrune og delikate osten kan definitivt brukes til mer enn pålegg. Få inspirasjon her!
|
At brunost smaker godt på vafler vet alle. Men visste du at brunost også er supert å bruke som smakstilsetter i selve røra? |
|
|
Lag saftige boller og ha i biter av brunost. Server med godt smør. |
|
Kveldsgrøt med brunost og sesongens sopp Havregrøt er både raskt å lage og smaker utrolig godt. Prøv denne varianten med brunost og sopp og oppdag . |
||
Is av panna cotta med brunostkaramell smaker himmelsk og lages i kun tre, enkle trinn. Verdt å prøve! |
||
Lag en fyldig ostekrem med brunost, og fyll det i nystekte vannbakkels. |