Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Varm sjokolade

Varm sjokolade kan kombineres med mange ingredienser dette er en oppskrift med kaffe, kanel og appelsin. Alltid godt med en kopp varm sjokolade når det begynner å mørkne ute.

Se flere oppskrifter på deilig kakao her.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

2
3 dl lettmelk
50 g lys kokesjokolade
1 ts sterk pulverkaffe
1 ts malt kanel
1 ss revet appelsinskall
vispet kremfløte til topping

Fremgangsmåte

  1. Bland melk, kokesjokolade, kaffe, kanel og revet appelsinskall i en kjele og kok forsiktig opp. La drikken trekke lutt under kokepunktet i 2 - 3 minutter.
  2. Sil fra appelsinskallet.
  3. Server drikken med en liten kremtopp på.

Se flere oppskrifter på deilig kakao her.