Skrevet av Terese Glemminge Arnesen
Foretrekker du å spise jordbær akkurat slik de er? Noen ganger er det enkleste ofte det beste. Hell iskald melk over søte, norske jordbær og nyt! Dessuten er det ingen hemmelighet at disse fantastiske bærene egner seg godt i både smoothie, milkshake, i desserter og bakst. Nyt jordbærsesongen mens den er her!
Slik lager du det beste tilbehøret til søte jordbær: Nypisket rømme. Dersom du ikke har rømme, er det jo lite som slår jordbær med melk. Så enkelt og så godt.
Bakt ostekake med jordbær smaker nydelig! Er du mer glad i kremkake? Her får du oppskrift på bløtkake med jordbær.
Pai med jordbær og vaniljekrem
Dette er oppskriften for deg som er glad i vaniljekrem og hvit sjokolade.
Bland sammen søte jordbær, iskrem og melk til du får den perfekte kombinasjonen av fylde, friskhet og sødme.
Utnytt den norske jordbærsesongen ved å lage dine egne, sunne jordbærispinner. Lag isblandingen på under 10 minutter, og etter 4-6 timer i fryseren er de klare for å nytes.
En spenstig og litt annerledes jordbærmilkshake. Ja, denne tør du prøve!
Jordbær passer ypperlig til dessert, men visste du at jordbær også er en kjempegod ingrediens å ha i vanlig matlaging? Her får du oppskriften på en saus som passer godt til grillmaten. Velbekomme!
Har du hørt om den trendy iskaffen dalgona? Her har vi laget en frisk variant uten kaffe, men med jordbær. Perfekt for store og små i sommervarmen!