Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Cottage cheese bar

Har du lyst på noe skikkelig digg? Cottage cheese bar dyppet i sjokolade smaker helt nydelig, og er enkelt å lage! 

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

1 porsjon gir 12 stk
1 beger (400 g) cottage cheese
30 g smør
1 ss honning
150 g mørk sjokolade, 70% kakao
kokosmasse
mandelflak

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen cottage cheese, smør og honning og kjør til glatt konsistens med en stavmikser. 
  2. Ha blandingen i en sprøytepose og lag små barer på et brett kledd med bakepapir. 
  3. Sett kjølig 4-5 timer, eller natten over. 
  4. Smelt sjokolade over vannbad og hell den rennende sjokoladen over de kalde cottage cheese barene. 
  5. Strø over med kokosmasse og mandelflak, og sett kaldt i kjøleskapet til sjokoladen har stivet. 
  6. Oppbevares kaldt.