granola med vanilje, tranebær og kanel

Granola med tranebær, vanilje og kanel

Lag deg din egen granola av korn og bær. Lag en stor porsjon så har du til flere dager.

Se flere smakfulle granolaoppskrifter her.

TidOver 60 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 100 g Havregryn
  • 80 g Frokostblanding (4-korn)
  • 2 ss Havrekli
  • 0,5 stk Vaniljestang
  • 1 ss Malt kanel
  • 60 g Tranebær
  • 3 ss Blåbær , frysetørket
  • 2 ss Honning

Fremgangsmåte:

  1. Bland de tørre ingrediensene sammen.
  2. Tilsett så honningen og bland godt.
  3. Spre blandingen på et stekebrett kledd med bakepapir og stek midt i ovnen på 140 grader i 60 minutter.
  4. Rør i blandingen ca. hvert kvarter for at granoalen skal bli jevnt stekt.
  5. Avkjøl og nyt sammen med yoghurt, syrnet melk, oppskåret frukt eller bær.

Se flere smakfulle granolaoppskrifter her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.