kyllingpanne med cottage cheese

Kyllingpanne med cottage cheese

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 400 g Kyllingfilet
  • 2 ss Solsikkeolje
  • 1 stk Grønn squash
  • 1 pk Sukkererter
  • 1 bunt Vårløk
  • 2 ss Frisk ingefær
  • 2 ss Malt koriander
  • 2 ss Smør
  • 1 pk Frisk spinat
  • 200 g Cottage cheese
  • 0,5 dl Limesaft
  • 4 ss Friske urter ( f.eks. koriander eller bladpesille)
  • 0,5 dl Olivenolje

Fremgangsmåte:

  1. Skjær kyllingkjøttet i strimler.
  2. Vask og kutt vårløken i skiver, sukkerertene i to og squashen i halvmåner.
  3. Stek kyllingkjøttet sammen med revet ingefær og koriander på sterk varme i 5 minutter slik at kyllingen får en gylden og fin stekeskorpe.
  4. Tilsett grønnsaker og smør og stek alt videre ved middels varme i 5 - 6 minutter.
  5. Tilsett spinat og stek til spinaten begynner å falle sammen. Smak til med salt og pepper.
  6. Ha cottage cheese, limesaft, friske urter og olivenolje over retten før servering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.