Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Kyllingpanne med cottage cheese

Sunn og enkel middagsrett som er full av friske grønnsaker og rik av proteiner fra kylling og cottage cheese.
enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
400 g kyllingfilet
1 bunt vårløk
1 pk sukkererter
1 stk grønn squash
2 ss solsikkeolje
2 ss revet frisk ingefær
2 ss malt koriander
2 ss smør
1 pk frisk spinat
salt og pepper
200 g cottage cheese
½ dl limesaft
4 ss friske urter ( f.eks. koriander eller bladpesille)
½ dl olivenolje

Fremgangsmåte

  1. Skjær kyllingkjøttet i strimler.
  2. Vask og kutt vårløken i skiver, sukkerertene i to og squashen i halvmåner.
  3. Stek kyllingkjøttet sammen med revet ingefær og koriander på sterk varme i 5 minutter slik at kyllingen får en gylden og fin stekeskorpe.
  4. Tilsett grønnsaker og smør og stek alt videre ved middels varme i 5 - 6 minutter.
  5. Tilsett spinat og stek til spinaten begynner å falle sammen. Smak til med salt og pepper.
  6. Ha cottage cheese, limesaft, friske urter og olivenolje over retten før servering.