Superrask lakseform

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 400 g Laksefilet (eller hvit fisk som torsk, sei, hyse)
  • 1 stk Purre
  • 2 stk Eple
  • 1 ts Salt
  • 0,5 ts Pepper
  • 0,25 bunt Bladpersille (grovhakket)
  • 0,5 stk Sitron (saft)
  • 2 dl Matfløte
  • 2 ts Grov sennep

Fremgangsmåte:

  1. Skjær fisken i 2 x 2 cm store biter. Vask og skjær purren i skiver og eplene i terninger. Bland sammen i en bolle.
  2. Smak til med salt, pepper, bladpersille og sitronsaft, og legg alt i en smurt ildfast form.
  3. Bland matfløte og sennep. Hell dette over fisken.
  4. Stek formen midt i ovnen ved 220 °C i 15 minutter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.