grove fiskekaker

Grove fiskekaker

Hjemmelagde fiskekaker smaker fantastisk godt. Det er enklere å lage enn du tror og med en foodprosessor er dette gjort i en fei.

Se flere påleggstips her.

Tid20-40 min
MiddelsMiddelsMiddels

Ingredienser:

Porsjoner

  • Fiskekaker:
  • 1 ts Salt
  • 1,5 dl Lettmelk
  • 1 ss Potetmel
  • 1 krm Pepper
  • 1 ss Frisk dill , finhakket
  • 2 ss Smør
  • 500 g Torskefilet (eller f.eks. seifilet )

Fremgangsmåte:

Fiskekaker:

  1. Del fiskefileten i biter og ha den i en foodprosessor sammen med salt. Kjør maskinen til du har en jevn masse, det tar bare noen sekunder.
  2. Tilsett lettmelken i en jevn stråle mens maskinen går på full hastighet. Ha til slutt i potetmel, krydder og dill.
  3. Form kakene og stek dem i litt smør ved middels varme i en stekepanne, skru ned varmen og la dem ettersteke til de er gjennomstekte.

Se flere påleggstips her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.