Salat med bakt søtpotet og cottage cheese

Salat med bakt søtpotet og cottage cheese

La deg friste av denne lune og fargerike salaten med bakt søtpotet, stekt grønnkål og cottage cheese. Mettende, sunn og god.

Tid40-60 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 1 stk Søtpotet
  • 1 ss Olivenolje
  • 125 g Grønnkål
  • 1 ss Smør
  • 1 stk Lime
  • 0,5 stk Rødløk
  • 1 pk Ruccola (ca 70 g)
  • 2 ss Tranebær (tørket)
  • 6 ss Cottage cheese

Fremgangsmåte:

  1. Sett ovnen på 200 °C. Del søtpoteten i terninger og ha dem i en ildfast form med litt olivenolje. Krydre med salt og pepper.
  2. Stek søtpotetene til de er møre, ca. 20 minutter.
  3. Stek grønnkål i litt smør. Ha over litt limesaft og krydre med salt og pepper.
  4. Skjær rødløk i skiver og grovhakk ruccola.
  5. Ha søtpotet, grønnkål, ruccola og løk i en bolle. Topp med tørket tranebær, nøtter og cottage cheese.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.