Skrevet av Linda Engelstad
Emner
Det er lett at brødskuffen fyller seg opp med tørt brød, og tørre brødrester frister sjelden å servere som et brødmåltid. Kanskje har du lomper som blir liggende uten å bli spist? I stedet for å kaste brød og lomperester, slik mer enn 300.000 husholdninger gjør hver uke, er det enkelt å få brukt dette i andre deilige retter. Kveldsmat istedenfor matsvinn.
Arme riddere er perfekt å lage dersom du har tørt brød liggende i kjøkkenskuffen. Det er enkelt å lage og smaker kjempegodt.
Saftig brødpudding med løk og bacon
Brødpudding er en litt glemt tradisjon som er en fin måte å få brukt opp gammelt brød på. Her får du en deilig variant med løk og bacon.
Ostesmørbrød er alltid godt og smaker nydelig med et glass iskald melk, og det kan gjerne lages av tørt brød.
Gratinerte lomper med crème fraîche
Lomperester har en tendens til å bli liggende i kjøkkenskuffen helt til de ender i søpla. Men hva med å lage gratinerte lomper istedenfor? Kjapt og godt. Et annet alternativ er å lage deilig lompepizza.
Det går utmerket an å lage spennende toast i vaffeljernet. Verdt å prøve.
Varm blåmuggost og salt spekeskinke er en fantastisk smakskombinasjon.
En enkel og smakfull pizza som er klar på kun 20 minutter. En perfekt kveldsnacks når du er litt fysen.
Emner