Emner
Det frister sjelden å servere tørt brød, og det har derfor lett for å havne i søpla. Lag heller noe godt av brødrestene!
Er brødskuffen full av tørre brødrester? Har du liggende lomper, pitabrød eller tortillalefser som du ikke vet hva du skal gjøre med? I stedet for å kaste brød og lomper kan du enkelt å få brukt dette i andre fristende retter. En smart måte å redusere matsvinn på, og ikke minst fint for lommeboka. Få tipsene her!
Arme riddere er perfekt å lage av tørt brød. Det smaker kjempegodt, og blir raskt en favoritt hos stor og små.
Å lage ostesmørbrød er en fin måte å få ryddet opp i både brødskuffen og kjøleskapet. Ostesmørbrød smaker alltid nydelig med et glass iskald melk.
Gratinerte lomper med crème fraîche
Lomperester har en tendens til å bli liggende i skuffen helt til de ender i søpla. Men hva med å lage gratinerte lomper isteden? Kjapt og godt. Et annet alternativ er å lage deilig lompepizza.
Har du ikke toastjern? Har du tenkt på at du like så godt kan lage toast i vaffeljernet? Fyll med ost og andre gode ting du har liggende i kjøleskapet.
Servér brødpudding med hjemmelaget vaniljesaus. Deilig kveldskos!
Har du tortillalefser i skuffen som begynner å bli litt tørre og kjipe? De forvandles raskt til en lekker rett ved å steke dem i pannen med ost, chili og løk.
Croque monsieur er et deilig, varmt ostesmørbrød med hvit saus, skinke og ost.
Varm blåmuggost og salt spekeskinke er en fantastisk smakskombinasjon.
Emner