Fat med 5 ulike bollevarianter

6 deilige bolleoppskrifter med sesongens bær.

Lite smaker så godt som rykende fersk gjærbakst. Selv om vi nok aldri går lei av helt tradisjonelle boller, kan det også være morsomt å lage boller med ulikt fyll og i forskjellige fasonger. På sensommer og tidlig høst bugner det av bær- og hvorfor ikke bruke disse for å gjøre gjærbaksten litt ekstra spennende? Du trenger bare en god bolledeig oppskrift for å lage flere fristende varianter.

Her gir vi deg 5 bolle oppskrifter og en kringle oppskrift med sesongens bær.

Saftige berlinerboller med lune bringebær
Boller

Saftige berlinerboller med lune bringebær

Også kalt solbolle i Tromsø fordi den spises i dagene rundt 21. januar når solen kommer tilbake etter mørketiden.

Kringle med skogsbær og mandler
Kringler

Kringle med skogsbær og mandler

En lekker kringle fylt og toppet med sesongens bær.

Skoleboller med rips
Boller

Skoleboller med rips

Den tradisjonelle skolebollen får en ny og spennende vri ved å putte rips i vaniljekremen.

Saftige boller med multebær
Boller

Saftige boller med multebær

Deilige multebærboller som holder seg lenge – prøv denne oppskriften med skandinavisk særpreg!

Muffinsboller med stikkelsbær og hasselnøtter
Boller

Muffinsboller med stikkelsbær og hasselnøtter

Kombinasjonen syrlige stikkelsbær og nøtter er verdt å prøve. Ved å bruke muffinsformer, får du lekre boller.

Deilige snurrer med ferske blåbær
Boller

Deilige snurrer med ferske blåbær

Saftige blåbærsnurrer – perfekt i det norske bærsesongen!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.