Det er sommer og tid for både grilling og spekemat. Det betyr at det også er høysesong for potetsalat. Det finnes nesten ikke begrensinger for hva du kan ha i en potetsalat, så her er det bare å prøve seg fram med sesongens beste frukt og grønnsaker.
La potetsalaten bli middagens høydepunkt. Her får du oppskrift på 5 ulike varianter.
|
Prøv denne friske potetsalaten med rømme, egg og vårløk. |
|
Potetsalat med granateple og hjertesalat Smakfull variant med syrlig granateple, frisk koriander og knasende hjertesalat! |
||
Potetsalat med nykål og sitron Den norsk sesongen for nykål er ikke så lang, så det er bare å bruke den mens du kan. |
||
Her har vi brukt yoghurt og kvarg for å få en kremet konsistens på potetsalaten. |
||
Gratinert potetsalat med mozzarella Denne potetsalat med rødløk, soltørket tomat og mozzarella er et lite måltid i seg selv. |