Skrevet av Terese Glemminge Arnesen
Emner
Lurer du på hva du skal ha til middag til uken? Her finner du gode tips til hovedretter med både fisk og kjøtt som ingrediens.
Om du lurer på hva du skal ha til middag denne uken, får du her en rekke gode tips til middager med både fisk og kjøtt som hovedingredienser. Sjongler med rettene i den rekkefølgen du ønsker og du får garantert en god og smakfull middagsuke.
Mandag - Torskegryte med karri
Start uken med en enkel og velsmakende torskegryte med gode grønnsaker.
Tirsdag - Blomkålsuppe med blåmuggost
Prøv en litt spennende vri på blomkålsuppen. Server med ferskt brød.
Onsdag -Byggrynsgrøt
Byggrynsgrøt er en tradisjonsrik grøt som smaker godt i hverdagen. Husk bare på forhånd å la byggrynene ligge i rikelig med kaldt vann natten over.
Torsdag - Grove fiskekaker
De beste fiskekakene lager du selv.
Lag en enkel og god pitapizza på en fredag ettermiddag.
Lørdag - Ovnsbakt spagetti med karbonadedeig
Bruk litt ekstra tid på lørdagskosen og server en smakfull ovnsrett med ostesaus og kjøttsaus.
Søndag - Skinkegrateng med purreløk og cottage cheese
Ovnsgrateng med Bayonneskinke og gode rotgrønnaker passer bra som helgemat. La maten godgjøre seg i stekovnen mens du gjør andre ting.
En nydelig mild suppe som passer like godt til hverdags som til fest. Sprøstekt bacon og grønnkål er deilig som tilbehør.
En enkel og smakfull pizza som er klar på kun 20 minutter. En perfekt kveldsnacks når du er litt fysen.
Emner