Slik bruker du restene etter julematen
Julen er for de fleste av oss forbundet med god mat og gjerne velfylte kjøleskap. Etter julens matgilde sitter vi derfor ofte igjen med mye rester. Er du usikker på hva du skal bruke restene av røkelaksen, medisterkakene og risgrøten til? Her gir vi deg våre tips på den beste restematen.
Omelett er lett å varier og er perfekt å lage dersom du har mye mat til overs i kjøleskapet.
Vafler med røkelaks og crème fraîche
Vafler smaker rett og slett himmelsk med røkelaks, løk og crème fraîche.
Ostesmørbrød med juleskinke og karamellisert løk
Med rester av skinke og masse deilig ost kan du lage fantastiske ostesmørbrød.
Har du mange pepperkaker liggende? Server dem med blåmuggost og honning så forsvinner de nok raskt!
Vaniljemilkshake med knuste pepperkaker
Knuste pepperkaker er perfekt topping på milkshake!
Tykke,deilige rislapper laget på risgrøtrester og cottage cheese.
Denne lekre kaken kan du trylle frem om du har altfor mye risgrøt igjen. Innetier for alle riskremelskere!