Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

1/97
Neste artikkel 2/

Den beste maten til Sankthansfeiringen

Skrevet av Linda Engelstad

Sankthans eller midtsommer feires 23. juni, og det er tid for bål, dans, gode venner og god mat. Uansett om du skal grille, servere rømmegrøt eller ha piknik, her gir vi deg oppskriftene som sikrer den beste maten til feiringen.

  

Rømmegrøt

Rømmegrøt har tradisjonelt blitt spist i sommerhalvåret, blant annet i forbindelse med Sankthans.

ROEMME_GROET

Potetsalat med nykål og sitron

Potetsalat er perfekt tilbehør til spekemat og grillmat. Prøv denne varianten med nykål og sitron.

ROEMME_GROET

Potetsalat med egg

Hjemmelaget potetsalat med rømme, vårløk og egg.

ROEMME_GROET

Grove hamburgerbrød

Skal du grille på Sankthansaften anbefaler vi deg å prøve disse grove hamburgerbrødene.

ROEMME_GROET

Stuede poteter

Deilig og enkelt tilbehør til spekematen.

Frisk dressing til spekemat

Frisk dressing til spekemat

Denne dressingen lager du på 5 minutter.

rabarbrapai med jordbær

Rabarbrapai med jordbær

Bruk råvarer i sesong. Jordbær og rabarabra smaker dessuten fantastisk godt sammen.