Rømmedressing med kremet geitost

10 gode dressinger til grillmaten

En god dressing smaker alltid nydelig til grillmaten eller salaten. Det er både enkelt og spennende å lage hjemmelaget dressing. Bruker du meieriprodukter som base i dressingen kan du selv bestemme kaloriinnholdet, og velge hvor mager eller fet du ønsker den. Smak deg frem med favoritturtene dine, eller velg en av våre smakfulle varianter.

Syrnede meieriprodukter som rømme og yoghurt er ypperlige baser for en god dressing! Her finner du en oversikt over bruksområder og næringsinnhold i ulike meieriprodukter som er velegnet som base i dressing og dipp.

Thousand Island dressing
Dressinger

Thousand Island dressing

Klassikeren! Hjemmelaget smaker den enda bedre, og den passer til alt!

Tzatziki med kremet geitost
Dipper

Tzatziki med kremet geitost

Gjør som grekerne - server tzatziki til alt! Nydelig til lam og okse.

Indisk dressing med eple
Dressinger

Indisk dressing med eple

Dressing med garam masala for en eksotisk smak til hvitt kjøtt og lam.

Dilldressing til sjømat
Dressinger

Dilldressing til sjømat

Dilldressing med crème fraîche er perfekt tilbehør til all slags fisk og skalldyr.

Dipp med soltørket tomat
Dipper

Dipp med soltørket tomat

En dipp med kraftig smak, velegnet til blant annet okse eller lam.

Jordbærsaus til grillmaten
Sauser

Jordbærsaus til grillmaten

En annerledes, men ypperlig saus til grillmaten. Garantert suksess!

Dressing med blåmuggost
Dressinger

Dressing med blåmuggost

En dressing med nydelig smak, på pai, quiche eller baconsmørbrød.

Pepperrotdressing med eplebiter
Dressinger

Pepperrotdressing med eplebiter

Pepperrot og epledressing - til svin, lam og hvitt kjøtt.

Myntedressing
Dressinger

Myntedressing

En frisk dressing til hvitt kjøtt og lam.

Rømmedressing med kremet geitost
Dressinger

Rømmedressing med kremet geitost

Passer like godt til salater som til grillkjøtt. Også som dipp!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.