Kardemommeboller med melisdryss på et bakepapir med et glass melk ved siden av

9 oppskrifter på rykende fersk gjærbakst

Kjenner du lukten av nybakt gjærbakst? Hevingen er alltid verdt tiden idet lukten av bakst sprer seg over hele huset.

Det tar litt tid å bake boller, kringler, baguetter og brød, men lite smaker så vidunderlig som fersk, lun og saftig gjærbakst. Bak dobbelt porsjon når du først er i gang, så har du alltid noe godt liggende på lur. Husk å servere baksten med et glass iskald melk.

Her har vi samlet 9 fristende oppskrifter på gjærbakst som du garantert kommer til å elske.

Kardemommekringler
Boller

Kardemommekringler

Prøv med kardemommefyll i kringlene denne gangen!

Daimboller
Boller

Daimboller

Deilige boller med små biter av daimsjokolade.

Ostekringler
Rundstykker

Ostekringler

Bruk ostekringler som en deilig forandring i matpakken.

Grove landboller
Rundstykker

Grove landboller

Bak saftige og grove landboller med anis og karve.

Briochebrød
Brød

Briochebrød

Et luftig og smakfult brød med et artig utseende.

Kringle med makronfyll
Kringler

Kringle med makronfyll

En skikkelig kringle er virkelig stas til kaffen. Denne klippekransen har vi fylt med makronfyll.

Urtebaguetter
Brød

Urtebaguetter

Et naturlig følge til festbufféen.

Boller med appelsinmarmelade
Boller

Boller med appelsinmarmelade

Appelsinmarmelade er perfekt fyll i søte boller.

Saftig brytebrød med kvarg
Brød

Saftig brytebrød med kvarg

Saftig brytebrød smaker nydelig med et glass iskald melk.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.