Emner
Det er lite som slår duften og smaken av hjemmebakt brød, gjerne servert sammen med et glass iskald melk. Grovt brød er en god kilde til selen, fiber og vitamin B1, og her har vi samlet våre beste og groveste brød og rundstykker.
Bak et saftig surdeigsbrød med rugmel. Det tar litt tid, men det er verdt å vente på.
Disse saftige og grove rundstykkene passer til frokost, lunsj, matpakken eller til kveldsmåltidet. Egner seg godt til frysing.
Magre scones med cottage cheese
Disse smaker herlig nystekt med f.eks. brunost (gjerne mager), magerost eller lettsyltetøy på.
Naturellyoghurt og grovt mel gjør dette brødet sunt, saftig og godt.
Med nøtter og tørkede aprikoser blir disse sconesene ekstra smakfulle, og er flotte hvis du skal servere gjester.
Har du skummet kulturmelk, kan du lage dette brødet som blir utrolig saftig og som holder seg i mange dager.
Disse grove landbollene med anis og karve smaker ypperlig til matpakka eller til en god lunsj på søndag.
Server disse sunne og grove knekkebrødene med ost og et glass melk. De er også flotte å gi bort i gave.
Dette brødet passer like godt til hverdags som til fest, og smaker nydelig med ost.
Nystekt grovbrød med havregryn smaker nydelig. Servér med godt pålegg og et glass iskald melk.
Rykende ferskt grovbrød med linfrø og bokhvete- så godt at du får lyst til å holde oppskriften og brødet for deg selv.
Bak dette saftige brødet med fiken og valnøtter og nyt det med en god blåmuggost. Perfekt til ostebordet!
Emner