Dame spiser yoghurt

Sunn og god kveldsmat etter trening

Etter en treningsøkt er det deilig å sette seg ned og slappe av - og nyte kveldsmaten. Disse rettene gir kroppen din påfyll av næringsstoffer samtidig som at det smaker godt. Nyt med god samvittighet!

Det er sjelden det føles godt å være sliten, men etter en god treningsøkt er det nettopp denne følelsen mange ønsker å oppnå. Følelsen av et stykke utført arbeid. Følelsen av god samvittighet. Og selv om du var aldri så motvillig i minuttene før du satt i gang, kan du klappe deg selv på skulderen, og tenke "Yes, jeg gjorde det".

For å få mest mulig ut av treningsøkten, er det lurt å tenke på hva du spiser både før og etter trening. Å kombinere skole, jobb, familie, venner og måltider samtidig som at du ønsker å trene til gitte tider kan kreve at du er god til å planlegge dagen og måltidene dine. Noen synes det er for tungt å spise middag før trening, og noen synes det blir for sent etterpå. Kveldsmaten er derfor et måltid som passer perfekt etter trening! Dette måltidet bør gi deg påfyll av proteiner, men også karbohydrater. Kveldsmaten er noe sunt og godt du kan nyte med senkede skuldre. Mat som gir påfyll for både kropp og sinn!

Les mer om kveldsmat her!

Grillet ostesmørbrød med ost og skinke

Her får du gode proteiner fra både pesto og skinke. Velg gjerne grovt brød for en god karbohydratkilde.

Havregrøt med cottage cheese, brokkoli og mandler

En ny og spennende variasjon av grøt som i tillegg er skikkelig sunn.

Omelett med cottage cheese

Omelett gir deg gode proteiner fra både egg og cottage cheese.

Bananpannekaker

Ikke bare smaker de skikkelig godt, med havregryn, melk, egg og banan er disse pannekakene veldig næringsrike. Et godt valg etter trening.

Grove scones med hasselnøtter

Grove scones med favorittpålegget ditt er en god klassiker til kveldsmat.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.